

ShedMasters Amsterdam 24: Conference Overview

Theme: "Our Challenges & Opportunities"

In what is promising to be an interesting year for logistics, the conference will seek to explore where we are seeing market challenges but also the new opportunities that are starting to emerge as the market resets.

Running Order

Location: Grand Ballroom

Registration Opens 12.00pm - 1.45pm

Buffet Lunch Served From 12:30pm - 1:30pm

Conference Room Doors Open 10 mins 1:45 pm - 1:55pm

Welcome to the Conference 5 mins 2.00pm - 2.05pm

Key Note Speaker 30 mins 2.05pm - 2.35pm

Thierry Malleret, Former Head of the Global Risk Network at the World Economic Forum, Davos, Distinguished Global Strategist.

Thierry Malleret on the macro issues facing us in 2024 and the economic triggers that we might expect to see that will spark further change.

Q&A 5 mins 2.30pm - 2:35pm

Kevin Mofid, Head of EMEA Industrial 30 mins 2.35pm - 3:05pm

and Logistics Research, Savills

A "State of the Nation" address showing where industrial and logistics take up and market forecast is expected to be in 2024 and beyond.

Q&A 5 mins 3.05pm - 3.10pm

Break 15 mins 3.10pm - 3:25pm

Panel Discussion "Adapting to Change" 45 mins 3.30pm - 4.15pm

Panel Chair: Paul Shearer, Journalist,

Broadcaster and Writer

Panellists:

Natali Cooper, Managing Director, Head of Portfolio & Asset Management & ESG – Europe, GLP Capital Partners

Catriona Fraser, Director, Planning, Turley and Chair of the NLA Industrial & Logistics Panel

Justin Hildebrandt, Senior Managing Director and Head of Europe, Affinius Capital

Steven Alexander, European Head of Construction, GLP Europe

Panel Q&A 4.15pm - 4.25pm

Summary, Thanks and Close 5 mins 4.25pm - 4:30pm

Networking, Drinks and Snacks 4.30pm - 7.30pm

Location: Wintergarden